רונית שירזי

הבהרת הכוונה במושג "ממצא אובייקטיבי"

שלום ותודה הנני נכת צה"ל על פגיעה בברך בשעור 1% לפי סעיף 35 4 א אני רוצה לערער כי חלה אצלי החמרה קראתי שהסעיף המוזכר הינו על כאבים ללא" ממצא אובייקטיבי" אודה לך באם תבהירי לי מה הכוונה של המושג "ממצא אובייקטיבי" תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רונית שלום, סעיף 35 (4) מתייחס למחלה או חבלה בפרק גדול בגף , סעיף קטן (א) קובע : כאבים כרוניים מתועדים ללא ממצא אורגני וללא הגבלה בתנועה. אם ההחמרה באה לידי ביטוי בהגבלה בתנועה או אם קיים ממצא כלשהו , כדאי להגיש החמרה