בנימן

ועדה בית לונשטין רעננה קרן פנסיה

אני ערערתי על ודה רפואית של מבטחים קבעו לי ועדה בבית לונשטין הועדה הזאת אוביקטיבית אני נכה כללית 73 רפואי איכושר 100 יציבה שקום אחרי שעשיתי מבחנים קבעולא מתאים לעבודה בשוק הפתוח זה יכול לעזור להועיל לקבל 75 נכות מבטיחים קבעה 50 אחוז תודה לך

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

בנימין שלום, ועדה עליונה בבי"ח לוינשטיין , הינה בלתי תלויה בהחלטות המוסד לביטוח לאומי ואינה מחוייבת להם. ברור שהנך יכול וצריך להגיש כל חומר רפואי ,או אחר , שהנך סבור שהוא יועיל לך בערעור והמשקף את מצבך הרפואי. הייתי מציעה לך להגיש גם חוו"ד רפואית התומכת בטענותיך.