בנימין

חולה פרקינסון - פרופ' תעסוקתי קבע שאיני כשיר לעבוד בועדה רפואית קבעו שאני כשיר לעבוד

תודה לך מסך מפרופ לתעסוקה קובע אניו כשיר לכל עיסוק עוזר איך יכללים לקבוע כשירות לעבודה ואף גורם במדינת ישראל לא מעיסק חולי פרקינסון איך זמ מסדתקר

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

בנימין שלום, לא ברור משאלך האם עברת ועדה כלשהי או באיזה מסגרת נקבע שהנך כשיר לעבודה. בכל מקרה , אם אתה סבור כי ההחלטה שגויה, יש להגיש ערעור על ההחלטה בצירוף חוות דעת רפואית מטעמך ומסמכים רפואיים המגבים את מצבך הרפואי.