צבי הכהן

הרופא שהשתתף בועדה ראשונה קבע את אחוזי הנכות למרות שלא עיין במסמך שנדרשתי למסור בועדה המסכמת

שלום אני עומד בפני ישיבת וועדה מסכמת בוועדה זאת לאחר שבתום הישיבה הראשונה התבקשתי להמציא מסמך נוסף . קיבלתי לאחרונה את הפרוטוקול של הישיבה הראשונה וראיתי שאחד הרופאים כבר קיבל החלטה על גובה אחוז הנכות שבתחומו למרות שטרם עיין במסמך אותו נדרשתי להוסיף לקראת הועדה המסכמת. האם בוועדה המסכמת אני יכול לטעון שההחלטה של אותו רופא ניתנה לפני שבחן את המסמך או שנושא זה יכולהיות נדון רק בוועדת ערעור וכלל האם חברי הוועדה חייבים לפחות לעיין (מה שלא קרה במקרה שלי) במסמכי התביעה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

צבי שלום, אכן הועדה הרפואית אינה יכולה לקבל החלטה טרם עיינה במסמכים אותם היא בעצמה הזמינה . לגופו של עניין, אם עולה מהמסמך שהגשת כי יש לקבוע לך נכות גבוהה יותר ממה שנקבע לך, עליך להגיש אותו ולהסתמך עליו בועדה המסכמת . יש לבקש מהועדה להתייחס למסמך ולטעון בפניה כי על סמך המסמך, החלטתה אינה תואמת את המצב הרפואי שלך ועל כן יש לקבוע לך נכות בשיעור גבוה יותר.