אלי

בדיקה קלינית - חובת נוכחות רופא נוסף בבדיקה

שלום . הופעתי בפני ועדת ערר עקב החמרת מצב וערעור על הועדה הרפואית. התלוננתי על מגבלה בתנועה בעמוד שדרה הצוארי והמותני. בבדיקה הקלינית נבדקתי אך ורק על עמוד השדרה המותני. לא הייתה התייחסות כלל למגבלה בצואר. האם אין בכך טעות משפטית. 2. בבדיקה הקלינית היה רק רופא אורתופד שביצע את הבדיקה הקלינית. , לא התלווה אליו רופא נוסף. . אני טוען שהממצאים שלו לא תאמו את ממצאי הבדיקה הקלינית. . האם חובה על הוועדה לנוכחות רופא נוסף בבדיקה. בפעמים הקודמות תמיד היו שני רופאים בבדיקה. ? האם לנוכח בדיקה ע"י רופא אחד יש מקום לבקש בדיקה קלינית נוספת ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי שלום, אם בועדה מדרג ראשון דנו ובדקו את עמוד השידרה הצווארי והגשת ערר גם בעניין זה , אכן, היה על הועדה לערערים לבדוק אותך גם באשר לפגימה זו. אם לא נבדקת, זוהי עילה לערעור. באשר להרכב הועדה, אם בהרכב נכחו 3 רופאים , אחד מהם לפחות אורטופד ,הרי שהרכב הועדה הינו על פי הדין.