ראובן

שימוש בחוו"ד שניתנו בבית משפט והגשתן למל"ל

שלום לפני מספר שנים תבעתי מוסד רפואי על רשלנות רפואית .תביעה זו לוותה בחוות דעת רפואיות הן מטעם רופא מטעמי והן מטעם רופא שמונה על ידי בית המשפט. בשתי חוות הדעת מצויינת פגימה מסויימת בגופי.ומצויינים אחוזי נכות תביעה זו הסתיימה בפשרה . כיום אני רוצה להגיש למל"ל תביעה על נכות כללית על נכויות אחרות ואף על נכות שנדונה בבית המשפט. האם אני יכול לעשות שימוש בחוות ההדעת שניתנו בזמנו בבית המשפט ולהגישן למל"ל האם זה לגיטימי ? כמובן שאני יכול להמציא את המסמכים הרפואיים הרלוונטים לאותה נכות אך בחוות הדעת מצוניים אחוזי נכות תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ראובן שלום, אין מניעה להגיש כל חומר בעניינך לועדות הרפואיות שבמל"ל, כולל חוו"ד רפואיות שנתנו לך. השאלה האם חוו"ד רפואיות אלו מעודכנות ומשקפות את מצבך גם היום.