דנה

האם קיים פגם ניהולי בכך שהפרוטוקול לא כלל הערה שלי?

שלום הייתי בוועדה מחוזית לצורך תביעתי להמרת נכות אורטופדית עליה אני מוכרת ב 10 % על פגיעה בכף הרגל הויו עמי מסמכים רפואיים שונים הרלבנטיים לנכות שלי. כשנכנסתי לוועדה הופתעתי לראות שבין חברי הוועדה יושב אורטופד שטיפל בי לפני כשנהו בכף הרגל ובבשוק. הצגתילו את האבחנה שלו המוגדרת תחת הנושא "ממצאים" שמציינת "הגבלה " וכמובן היה ביננו די שיח כשהוא טוען שהמסמך אינו רלונטילתביעה שלי -יש לי כמובן מסמכים של רופא הנ"ל שלא היו עמי במעמד זה שכן רלוונטין\ם לתביעה הוועדה דחתה את תביעתי להחמרה ולהפתעתי לא נכתב בפרוטוקול שום מילה על הדו שיח ביני לבין הרופא -מה שנראה בעיניי כמהותי ביותר שאלתי היא האם קיים פגם ניהולי בכך שהפרוטוקול לא כלל את הערתי זו ? תודה הוועדה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

דנה שלום, הנך יכולה להגיש ערעור על ההחלטה לגופו של עניין ולהתייחס גם לעניין זה. באשר לפרוטוקול, במועד הועדה היה עליך לחתום במקום המיועד , לאחר שקראת את התלונות שלך כפי שנרשמו ע"י מזכירת הועדה. היה עליך לוודא כי כל תלונותייך נרשמו ומה שהושמט, לבקש ולהוסיף. לפעמים מרגישים אי נוחות מסויימת לבקש זאת מהועדה והדבר מובן .