שגיא

בית המשפט

שלום אני חייל משוחרר שנפצעתי בבמהלך אימון בעמוד שידרה והועברתי לטיפול משרד הבטחון ניגשתי לבד לועדה מחוזית שקבע לי אחוזים שלא נראים לי ולאחר מכן לוועדה עליונה שלא שינתה את החלטת הוועדה המחוזית הצגתי את כל החומר לעורך דין ידיד שאינו בקיא בתביעות של משרד הבטחון שאמר לי שנפלו פגמים משפטיים בוועדה הראשונה (המחוזית) אני מחפש עורך דין שבקיא בתביעות מעין אלו כדי לתבוע על הפגמים המשפטיים של הוועדה הראשונה השאלה שלי היא האם לאחר שכבר נבחנתי בוועדה העליונה בנושאים הרפואיים אני יכול לפנות לבית המשפט לגבי הפגמים המשפטיים של הוועדה הראשונה תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שגיא שלום, לכאורה , הועדה העליונה היא זו שצריכה להתייחס לפגמים שנפלו בועדה המחוזית ולכן חשוב לראות מה היתה החלטתה בעניין. אם החלטתה שגויה בעינך , הרי שיש מקום להגיש ערעור לביהמ"ש. בכל מקרה, אני מציעה להתייעץ עם עו"ד , כמו הח"מ, המתמחה בתביעות נגד משהב"ט , על מנת שיבחן את הפרוטוקול ויקבע אם יש מקום להגיש ערעור למחוזי.