ירון

פרסום סעיפי ליקוי פרופיל צבאי

באופן כללי- איפה מתפרסמים סעיפי ליקוי פרופיל צבאי? באופן פרטני- מה הם סעיפי ליקויי: 68011 ו-38011?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ירון שלום, סעיפי הליקוי אינם מפורסמים מאחר ונקבע כי הם סודיים. באשר לשאלתך, סעיף ליקוי המתחיל בספרות 38 מתייחס לגב . הספרה האחרונה (1) מתייחסת לחומרת הפגיעה, במקרה זה הפגיעה הקלה ביותר . באשר לסעיף 68, אינני זוכרת. הנך יכול לפנות בכתב ל: מדור להעברת מידע לאזרח , של"ר , דרך בן גוריון 100 , רמת גן, לבקש לקבל פירוט עבור האבחנות הרפואיות שנקבעו לך בשירות.

יריב שרעבי

אני נגד המשרת בגדוד קידמי 26 שנים כתומך לחימה(בעל מקצוע).לאחרונה ירד הפרופיל שלי מ97 ל21 קבוע. האם בעקבות מצב זה אוכל להמשיך לשרת ביחידה מבלי לעבור ליחידה פתוחה.