ניסים

ועדה עליונה תקנה 9

שלום , ליפני מיספר ימים עברתי ועדה עליונה תקנה 9 ברך ימין בזימון שקיבלתי היה רשום למטה שהועדה יכולה לדון בכל הפגימות הן שנתבקשה והן שלא , אם תראה לנכון לעשות כך יהיה עליה לידע אותך שאלתי היא כזו , איך הועדה מידעת אותי בכתב או בעלפה ביום הדיון או ליפני ואם הועדה שינתי פגימה שלא בנושא ללא ידיעתי האם זה כביל ? אים אגיע לבית משפט במידה ועשו כך מה סיכוי החזרת האחוזים שהורדו ללא ידיעתי תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ניסים, אם הוועדה מתכוונת לדון בפגימה שלא הוגש בגינה ערעור או בקשה להחמרת מצב או תקנה 9 וכד', עליה להודיע על כך לנכה. ההודעה נעשית , בדר"כ, בע"פ במהלך הדיון , ע"י הועדה. אם לא ניתנה הודעה על כך ע"י הוועדה, זוהי עילה לערעור .

ניסים

אוקיי אם הם אמורים לידע אותי בעלפה במהלך הדיון הם יכולים לטעון שידעו אותי אפילו אם לא עשו כך ? או שאני אמור לחתום על משהו ? בכל אופן אני לא אמרתי מילה אחת בידבריי על איבר אחר שהוא לא נושא הערעור

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ניסים, הועדה רושמת בפרוטוקול שיידעה אותך במהלך הדיון על כוונתה.

ניסים

תודה על התשובה המהירה :) אך גם לרשום בפרוטוקול הם יכולים אחרי שעזבתי את חדר הועדה נכון? כי מה שקורה זה שאני אומר את דברי נבדק ויוצא והם ממשיכים בכתיבת הפרוטוקול