אבי הראל

הביטוח הלאומי מערער על החלטת הועדה הרפואית ושולח אותי לועדת ערער

הייתי בועדה רפואית של משרד הבריאות ונקבעו לי 70% לצמיתות. כיום אני מקבלת ניידות לפי 40% נכות. ביטוח לאומי מערער כיום על החלטת הועדה הרפואית ושולח אותי לועדת ערער. איך יתכן כזה פער בהחלטות. גם לפני 4 שנים כך היה משרד הבריאות קבע 60% וביטוח לאומי החזיר אותי ל- 40%. רק מי שיש לו כסף ויכול להלחם הוא זה שמרוויח??

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אבי שלום; על כל החלטה של ועדה רפואית, רשאים לערער הנכה או המוסד לביטוח לאומי. במקרה שלך, החליט המוסד לביטוח לאומי לערער על ההחלטה. באשר לפערים, בקביעת הועדות הרפואיות השונות, לא ניתן לענות על שאלה כזו בפורום, יש להיוועץ עם עו"ד, המתמחה בייצוג בפני הועדות הרפואיות, להמציא בפניו את כל החומר הרפואי הרלוונטי בעניינך, כולל פרטיכלי הועדות הרפואיות השונות, לצורך קבלת תשובה מוסמכת.