אבי

אובדן כושר עבודה עקב תאונת עבודה

לפני שנה וחצי קרתה לי תאונת עבודה יש לי קרע חלקי בכתף שמאל הוכרתי במלל שילמו לי דמי פגיעה 3 חודשים אחרי 3 חודשים טבעתי את מנורה מבטחים על אובדן כושר בחודש 4 2013 זימנו אותי לועדה ב15 7 2013 קבעו לי 100 נכות זמנית מלאה מ 1 12 13 עד 2 4 2013 טעות מ 1 12 2012 עד 2 4 2013 בחודש 2 2014 הגשתי טביעה להחמרת מצבעקב התאונה מ 1 21 2012 אני עדיין בטיפולים היתה לי ועדה ב 18 3 2041 במדיסון רופא תעסוקתי קבע לי 50 אחוז נכות מ 3 4 2013 עד 30 9 2014 שאלתי היא קיבלתי תשלום ראשוני ב1 5 2014 האם אני יכול ערעור על אחוזי הנכות שקבעו לי על אובדן כושר מאז התאונה אני לו עובד ע יש לי צילום אמריי שעשתי לפני 4 חוש חודשים יש קרע חלקי בסופר הספינטוס וקרע בלברום מטופל אצל אורטופד מומחה כתף יעץ לי ניתוח קבעו לי 100 אחוז לפני שנה ועכשיו שהמצב שלי הוחמר ואני מוגבל בתנועות בכתף הורידו לי 50 אחוז מהנכות ממאה אחוז ניתן לערער אבקש יעוץ תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אבי שלום, שאלתך אינה ברורה. אם שאלתך נוגעת לעניין ערעור, הרי שהנך יכול להגיש ערעור בתוך 60 יום ממועד קבלת ההחלטה.

אבי

שלום בקשר לכתבה מ 13 5 2014 המשך האם מגיע לי מהביטוח לאומי השלמה מ ה 50 אחוז נכות שקבעו לי מקרן פנסיה מבטחים האם אני זכאי לאיזה השלמה מהביטוח לאומי תודה רבה יעוץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אבי שלום,הועדות הרפואיות של הביטוח לאומי בודקות את הנכה והחלטתן מתבססת , בין היתר, ע"ס הבדיקה הקלינית שבוצעה ע"י הועדה ביום הבדיקה. ייתכן שישנה הטבה במצבך בניגוד למצבך כפי שנבדקת ע"י ועדה קודמת. על כל פנים, אם הנך סבור כי הועדה טעתה ומגיע לך אחוזי נכות גבוהים יותר, הנך רשאי להגיש ערר על ההחלטה לועדה רפואית לעררים.

אבי

אפשר לקבל תשובה