ישראלון

ערעור על אחוזי נכות שקיבלתי ממומחה בתחום הריאות

הועמדתי לבדיקות בו ממס הכנסה עקב מספר מחלות .בבדיקה ראשונה של מומחה בתחום הריאות הוא החליט שמגיע לי 20% נכות ,כאשר היום אני מטופל קבוע במשאפים ובתרופות, .נבדק קבוע אצל רופא .רופא קופח אמר שמגיע לע 40% בגלל מצבי הקשה. כאשר אגיע לערעור איך אטען זאת?בבקשה סיועכם

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, אם הנך סבור כי יש מקום לערער על הועדה מהדרג הראשון , לוועדה לערערים, חשוב להמציא לוועדה את כל המסמכים הרפואיים, כולל בדיקות רפואיות שעברת , המעידים על מצבך הרפואי. במקרים מסוימים , רצוי אף להצטייד בחוו"ד רפואית המתייחסת למצבו הרפואי של הנכה ושבה תקבע הנכות המתאימה לנכה ,בשל מצבו הרפואי כמפורט בחוו"הד.