דניאל

הגשת חוות דעת מראומטולוג

שלום אני חולה בדלקת פרקים כמה שנים הגשתי כמה פעמים תביעת נכות ובכל פעם שמו לי 30 אחוזים הפעם אני מתכנן להגיש חוות דעת מראומטולוג האם הדבר הזה עוזר כלומר אם בחוות דעת כתוב 60 האם הדבר הזה מחייב את הוועדה או איך זה הולך

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

דניאל שלום; הועדה הרפואית מחויבת להתייחס לחומר המוגש בפניה, ובכלל זה חוות דעת רפואית. הועדה אינה חייבת לקבל את מסקנות המומחה מטעמך, אולם, אם היא מחליטה לעשות כן, עליה לנמק את החלטתה. אם רופא סבור כי מצבך הרפואי הינו בשיעור גבוה יותר מזה שנקבע ע"י הועדה מהדרג הראשון, מומלץ להיעזר במקרה שלך בחוות דעת רפואית ובמסמכים רפואיים התומכים בכך.