סי

ועדת אובדן כושר מתאונת עבודה וועדת קרן פנסיה מבטחים

ועדה אובדן כושר תאונת עבודה היתה לי ועדה של קרן פנסיה מבטחים לפני חצי שנה קבעו לי 50 אחוז נכות זמנית לשנה שאלתי היא האם אני זכאי השלמת קיצבה ל 50 אחוז הנותרים מהביטוח לאומי מלל הכיר בתאונת עבודה או שזה אין קשר למיבטחים ולביטוח לאומי מזה גוף נפרד בין אחד לשני אבקש תשובה יעוץ תודה וערב טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

סי שלום, אם הביטוח הלאומי הכיר בתאונה, כתאונת עבודה, הרי שיש מקום להגיש בקשה לקביעת אחוזי נכות בגין תאונת העבודה (על גבי טופס תביעה, אותו ניתן להוריד מהאתר של הביטוח הלאומי). הועדה הרפואית , אליה תוזמני, אינה תלויה בהחלטות ועדות אחרות, אלא קובעת את אחוזי הנכות בגין הפגימות שהוכרו , באופן עצמאי ועל פי הבדיקה הקלינית שתבצע. כן , ניתן להגיש לוועדה כל מסמך או חוות דעת רפואית.