סימו

הגשת ערעור על קביעת אחוזי נכות והחמרה

תאונת עבודה מלל אישר טביעה בהמשך טבעתי את מבטחים על אובדן כושר תאונת עבודה לפני שנה ו8 חודשים היתה לי ועדה ראשונה ב 7 2013 קבעו לי 100 זמני ל 4 חודשים ועדה שניה ב חודש 3 2014 החמרת מצב קבעו לי 50 אחוז נכות זמני מ3 2013 עד 9 2014 הגשתי ערעור על הפחתת אחוזי נכות וגם החמרה במצב ב 7 2014 בחודש 8 היתה לי ועדה לו זומנתי התקשרתי למוקד היום על הפחתת אחוזי נכות לו העלו לי בקיצור קבעו לי 50 אחוז נכות עד 3 2015 אני אמור לקבל מיכתב ממבטחים בימים הקרובים שאלתי היא האם אני יכול להגיש ערעור על קביעת אחוזי נכות והחמרה יש לי קרע בכתף שמאל ומלא אישורי מימומחה כתף אם אפשרויות לניתוח בהמשך פיזוטרפיה וזריקות ללוא הטבה אני עדיין לו עובד מאז התאונה עדיין בטיפולים אבקש תשובה יעוץ להמשך תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

סימו שלום, על החלטת הועדה הרפואית של הביטוח הלאומי ניתן להגיש ערר לוועדה לערערים. כדאי להצטייד במסמכים רפואיים המגבים את טענותיך . יש לשקול גם הגשת חוות דעת רפואית בעניינך.

סימו

בהמשך לשאלה מתאריך 11 9 קודם כול ההחלטה של מבטחים לוא של ביטוח לאומי האם אני יכול להגיש ערעור כפי שצינתי בכתבה ב 11 9 את יכולה לעיין בכתבה ולתת לי תשובה תודה רבה

סימו

אפשר תשובה לשאלה מ 16 9 תודה

סי

החלטהשלמבטחיםלושלביטוחלאומי