י.ב

עיכוב קבלת מסקנות ועדה רפואית

לעו"ד שלום רב, אשמח לקבל התייחסותכם כאנשי מקצוע בשני הנושאים כדלקמן: 1) ב-2/10/14 זומנתי לוועדה רפואית של משרד הבריאות, אך עד כה לא קיבלתי את מסקנותיה. מה יכולות להיות הסיבות לעיכוב זה? מה ניתן לעשות על מנת לזרז את קבלת המסקנות? 2) כמורה העובדת השנה בפועל 41% ממשרתה ומקבלת השלמה ממחלקת מורים חולים של 59% נאלצתי להפסיק לחנך ועל כן נלקח ממני תשלום בגין חינוך כיתה המהווה כ- 10% מהמשכורת מדי חודש. פניתי לביטוח הראל על מנת שתשולם לי התוספת הנ"ל שנלקחה ממני בגין איבוד כושר עבודה חלקי, אולם הביטוח מפנה אותי לסוכנות ידידים, שלטענתו אחראית לכך (כמובן שאנו המורים לא מודעים כלל לשינויים ולהסדרים הפנימיים הללו המתנהלים גם על חשבון כספנו) . פניתי גם ל"ידידים" אולם אין כל התייחסות מצידם. מה נותר לי לעשות? מהן זכויותיי בעניין? תודה מראש, י.ב

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

י.ב. שלום, מאחר והוועדה התקיימה לפני כחודש , לא נראה שיש עיכוב במתן תשובתה. הזמן סביר לדעתי. באשר לביטוח, לצערי , לא אוכל לענות על שאלתך באופן כללי , את זקוקה לייעוץ פרטני .