בן גבאי

שבר בקרסול - האם רופא היחידה ששלח אותי לועדה רפואית יכול לתת לי המלצה לגובה הפרופיל?

שלום רב, לפני כ-3 חודשים שברתי את הקרסול בבסיס עקב משחק כדורגל ונאלצתי לעבור ניתוח כשבוע וחצי לאחר הפציעה הכולל הכנסת פלטה ו7 ברגים לקיבוע השבר.בנוסף היה חשש לקרע ברצועה אך התברר כי אינה נקרע. ביום רביעי הקרוב אני חוזר לבסיס עקב החלטת ר"מ 2. הם הודיעו לי כי אני צריך לקבוע ועדה רפואית דרך הרופא יחידה כי הם קובעים רק למי שהוא פוטנציאל להיות פרופיל פוטר שירות ואני לפי דעתם לא כזה. הסברתי להם על כאבים חזקים בקרסול ועל צליעה שעדיין קיימת. למרות שהרופא שבדק אותי ראה כי אני צולע ורשם זאת החליט להתעלם מהכאבים ולמרות שהוא אמר לי שזה יכול להיות חודשים עד שיעבור לי ואפילו שנים אם בכלל הוא לא רשם זאת בסיכום. אני בהחלט חושב שאני זכאי לפרופיל 24 והשאלה שלי היא האם דרך הרופא יחידה ששולח אותי לועדה רפואית הוא יכול לתת לי המלצה לפרופיל 24 והאם יש דרך כלשהי שבה אוכל להשיג פרופיל 24 כי אני באמת חש שאני צריך זאת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

בן, אם הנך סבור כי מצבך משקף קביעת פרופיל של 24 לפי ספר הפרופילים, הייתי מציעה להצטייד במכתב רפואי של רופא מומחה הקובע את מצבך התפקודי והמלצותיו לגבי המשך השירות הצבאי. ( כל זאת , אם אין בידך מסמך מרופא צבאי הקובע זאת)