אריה

התנהלות ועדה רפואית שלא עפ"י הוראות אגף השיקום

שלום רב, אני התייצבתי לוועדה רפואית עליונה לאחר שבית המשפט קיבל את הערעור שהגשתי והחזיר את הדיון לוועדה. הוועדה פעלה שלא עפ"י הוראות אגף שיקום נכים במקרים שכאלה.מסקנות הוועדה עדין לא הגיעו לידי. הגם, שלצורך הענין הנקודתי אין להם משמעות. פניתי בכתב ליו"ר ועדות רפואיות באגף השיקום והסבתי תשומת לבו לכשל בביצוע ההוראות להבנתו ,הוועדה פעלה כראוי. שאלתי: האם ניתן להגיש ערעור בענין זה לבית המשפט..? מודה לתשומת הלב. אריה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אריה, אם הוועדה הרפואית העליונה , פעלה בניגוד להוראות בית המשפט או בניגוד להוראות הדין, זוהי עילה משפטית להגשת ערעור על החלטתה לבית המשפט המחוזי.

אריה

שלום רב, אני מאד מודה להתייחסותך. באם זה לא חצוף מדי, הייתי רוצה להגיש בקשה לבית המשפט לוועדה חוזרת בשל ההליך הלקוי ללא כל תלות בהחלטתה. כל ההליך היה בניגוד להוראות המחייבות של אגף השיקום. אני רק לא יודע תחת איזה כותרת לכתוב את הבקשה. בתודה מראש אריה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אריה בקשה לוועדה חוזרת ניתן להגיש כל חצי שנה ממועד הוועדה האחרונה , (אלא שאז הוועדה בודקת את התיק מחדש וקובעת את הנכות ע"פ המצב התפקודי , נכון ליום הבדיקה) . הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לחכות להחלטת הוועדה העליונה ולהגיש שוב ערעור לביהמ"ש המחוזי , בטענה שלא פעלו עפ"י הנחיות ביהמ"ש או עפ"י הדין.