שימי

השלכות זימון נוסף לבדיקה נוספת של ועדה

היתה לי ועדה לפני חודש במלל החמרת מצב תאונת עבודה עם 13 אחוז נכות לצמיתה ותקנה 15 יש לי פגיעה בגב תחתון אס 1 אל 5 עם כאבים שמקרינים לרגל שמאל עם מגבלות לפני חודש בועדה החמרת מצב היה רק אורטופד שבדק אותי היום קיבלתי זימון לועדה לעוד שבועיים לחוות דעת מומחה נוירולוג סוג דיון לצורך חוות דעת שאלה אני יכול לדעת למה זימנו אותי לועדה עוד פעם לבדיקה נוירולוג מה ההשלכותזה לטובתי לקחתי להם צילום סיטי גב ואי אםגי רגל שמאל אבקש תשובה להמשך תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שימי שלום, מאחר ואתה טוען להקרנות לרגל שמאל , הרי שהרופא המוסמך לדון בשאלה האם קיימת אצלך פגיעה כזו והאם היא קשורה לפגיעה בגב התחתון, הוא רופא נוירולוג שעליך להבדק על ידו.

שימי

תודה