yam

בועדה קבעו 36 אחוזי נכות כללית

שלום וברכה רק רציתי לדעת איך זה שאני בת 36 חולת סוכרת סוג 2 מזריקה אינסולין ולוקחת כדורים וחולת אסטמה כרונית מטופלת בכמה משאפים ואינהלציות על בסיס קבוע כמעט כבר 16 שנה וכשהגשתי טביעה לנכות כללית קבעו לי בועדה רק 36 אחוזי נכות מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, אם הנך סבורה כי נקבעה לך נכות שאינה נשקפת את מצבך , רצוי שתגישי ערר לועדה לערערים. הצטיידי במסמכים רפואיים המשקפים את מצבך ותשקלי הגשת חוו"ד רפואית שבה יקבעו אחוזי הנכות המתאימים למצבך הרפואי .