ישראליי ישראל

האם כדאי להגיש תביעה לניידות?

שלום , אני מוגבל וקבלתי אחוזי נכות מעבודה עקב בעית קרסול ואי תפקוד מלא שלקרסול רגל ימין וגם בעניות בנהיגה.וזאת עקב נפילה שבגינה בוצע שחזור של 2 רצועות בקרסול. האם כדאי להגיש תביעה לניידות?גם בגלל בעיה ברגל אחת בלבד? ישראל

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, זכאות לגמלת ניידות מותנית בבדיקה בוועדות רפואיות של משרד הבריאות . אם הוועדה תקבע לך נכות מתאימה בגין אחד מהליקויים המפורטים ב"רשימת הליקויים " , תוכל להגיש בקשה לקצבת ניידות.