מוקי

מה מגיע בהגשת בקשה לצירוף נכויות - קצבה או מענק?

היו לי שתי תאונות עבודה הראשונה ב2010 גב תחתון קבעו לי 19 אחוז לצמיתה השניה ב 2012 קרע בכתף שמאל קבעו לי 10 אחוז לצמיתה שאלתי היא האם כדאי לעשות צירוף נכויות מפניי שבתאונה השניה בסוף 2012 פגיעה בכתף ועד היום אני לוא עובד עקב מצבי הרפואי עדיין בטיפולים זריקות מרפאת כאב עשיתי כבר 5 זריקות ללוא הטבה בנוסף שתי סדרות של פיזוטרפיה הכנסותיי פחתו אין לי הכנסה אישתי מפרנסת יחידה האם אני מגיש צירוף נכויות מה לפי דעתך מגיע לי איזה שהיא קיצבה או מענק אבקש תשובה יעוץ תודה וערב טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

מוקי שלום, בקשה לצירוף נכויות תענה באם תוכיח שבשל הנכויות בגינן הוכרת, צומצם כושר ההשתכרות שלך ב 50% או יותר. התנאי השני הוא , שצירוף כל הנכויות יביא אותך למעשה לקבלת קצבה במקום מענק. בתנאי זה , נראה כי ,הנך עומד.

מוקי

תודה על התשובה איך מחשבים את איחוד נכויות את אומרת שאני אוליי עומד בתנאים מזה קיצבה לכול החיים או זמני תשובה יעוץ להמשך תשובתך מ 3 3 2015 תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

מוקי שלום, כדי לחשב את איחוד הנכויות יש לקבל נתונים לגבי הפגימות שהוכרת והנכות שנתנה עבור כל נכות. צור עמי קשר טלפוני 04-8521207

מוקי

המשך מהכתבה מתאריך 2 3 2015 לפניי שבועיים היתה לי ועדה במלל קבעו לי עוד 9 אחוזי נכות על התאונה של 2012 כרגע אני עומד על 19 אחוזי נכות לצמיתה פגיעה בכתף סך הכול שתיי תאונות עבודה 38 אחוזי נכות לצמיתה האם אני זכאי לאיחוד נכויות המשך מהכתבה של 2 3 2015 ומה המשמעות בקשר ל 38 אחוזי נכות מה לדעתך אני זכאי לאיזה קיצבה שאלה אם אני מגיש החמרת מצב עוד חצי שנה זה קשור לטביעה של איחוד נכיות או שזה בנפרד אבקש יעוץ תשובה תודה ויום טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

מוקי ראה תשובתי מיום 3/3/15