אלי

האם אני זכאי להשלמה מביטוח לאומי על 50% נכות נותרים?

שאלה אני מקבל מקרן פנסיה 50 אחוזי נכות זמני כבר שנתייםת תאונת עבודה מלל אישר טביעה שאלתי היא האם אני זכאי להשלמה מביטוח לאומי על ה 50 אחוז הנותרים מפני שאני לו עובד ואין לי הכנסה מלבד תשלום מהקרן על 50 אחוזי קיצבת נכות מה את מציעה להמשך תודה רבה וחג שמח

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי, אם התאונה הוכרה כתאונת עבודה, עליך להגיש בקשה לקביעת דרגת נכות מעבודה. ועדה רפואית תבדוק אותך ותקבע לך נכות, אם נותרה כזו, מהפגיעה בעבודה שהוכרה.