שימי

צירוף נכויות תאונת עבודה מלל

היו לי שתי תאונות עבודה היו לי שתי ועדות על החמרת מצב קיבלתי בועדת מלל על תאונה ראשונה 13 אחוז לצמיתה פלוס תקנה 15 קביעה סופי 19 אחוז לצמיתה זה גב תחתון תאונה שניה קיבלתי 15 אחוז לצמיתה פלוס תקנה 15 קביעה סופית גם 19 אחוזי נכות לצמיתה אני לו עובד האם אני זכאי לצירוף נכויות

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ראה תשובתי מיום 3/3/15

שימי

אפשר תשובה מתאריך 12 4 2015 תודה

שימי

המשך שכחתי לציין מה המשמעות לצירוף נכויות אם תקנה 15 למה אני אמור להיות זכאי אני לוא עובד כבר שנתיים וחצי כי אני מוגבל בתנועות הגב וכתף שמאל יש לי קרע ואני עדיין בטיפולים פיזוטרפיות וזריקות מרפאת כאב וכדורים ליריקה 150 פעמיים ביום האם אני זכאי לקיצבה אפשר יעוץ תשובה תודה