שלומי

זכאות להנחה בארנונה למי שמקבל 50 אחוזי נכות אובדן כושר עבודה

שלום אני מקבל מקרן פנסיה מבטחים על 50 אחוז נכות אובדן כושר עבודה כבר שלוש שנים שאלתי היא האם אני זכאי להנחה בארנונה או דברים הקשורים אני לו עובד אין לי הכנס ה יעוץ להמשך טיפול תודה וערב טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלומי, הנחה בארנונה מוענקת , בין היתר, לנכה המוכר בנכות כללית. כדאי לפנות לעירייה הספציפית בבקשה להנחה . ככל שתעמוד בתנאי העירייה (משתנה מעיריייה לעירייה) תוכל לקבל את ההנחה.