אסף

איחור בתשובת קצין התגמולים

שלום, הגשתי לבד תביעה לקצין התגמולים, ששלח אותי להיבדק במרפאת רופא עיניים. מאז כבר עברו שלשה חודשים. מסרו לי שיש כבר חוות דעת אבל עוד אין החלטה של הוועדה כי התיק שלי עבר ליועצת המשפטית. למה? מה זה אומר? כמה זמן זה עוד יכול לקחת ? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אסף, טיפול בתביעה להכרת זכות נכות נמשך בממוצע כשנה. בכל מקרה , באם יקבע כי יש להכיר בתביעתך , המועד הקובע יהיה מועד הגשת התביעה או מועד השיחרור מצה"ל , לפי העניין.