ברכרד

השלכות פגיעה מוחית קשה

בעקבות חבלת ראש חמורה ישנה אני סובל היום מישנוניות יומית וחשד לתהליך דגנראטיבי, אגף השיקום טיפל בי נגד ישנוניות יומית והחליט להפסיק את הטיפול ומסרב לטפל בי למניעת פרקינסון. ועדה רפואית לא אשרה לי טיפולים. האם ניתן להגיש עתירה מנהלית או שמספיק להגיש ערעור על החלטת הוועדה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ברכרד, אני מבינה ממך כי הגשת בקשה לפי תק' 9 לוועדה המחוזית. על החלטת הוועדה הרפואית המחוזית ,הדוחה קשר סיבתי, יש להגיש ערעור לוועדה רפואית עליונה.