שלומו

ועדה עליונה קרן פנסיה מבטחים

אמור להיות לי זימון לועדה עליונה על ערעור שהיגשתי ב8 2014 על אחוזי הנכות שקבעו לי תאונת עבודה אישרו לי תשלום פנסית נכות עד 3 2015 היתה לי ועדה חדשה בקרן ב 3 2015 קבעו לי המשך תשלום פנסית נכות עד 2 2016 הועד העליונה יכולה לשנות החלטה להמשך תשלום משקבעו לי עד 2 2016 או שהועדה תזמן אותי רק בקשר לערעור של 8 2014 יש לי מיסמכים רפואיים וטיפולים וגם היתה לי ועדה במלל על החמרת מצב קבעו לי 19 אחוזי נכות לצמיתה האם הם יתיחסו להחטתה של ועדת מלל שאלה האם אני לו הולך לועדה הם יכולים לקבוע לי לפי מיסמכים החלטה אפשר תשובה להמשך טיפול תודה ויום טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, ניתן לבקש שלא להופיע בפני הוועדה ולהסמיך את הוועדה להחליט ללא נוכחות.

שלומו

שאלתי היא האם הועדה עליונה יכולה לבטל החלטת ועדה של הקרן שקבעה לי המשך תשלום פנסית נכות מחודש 3 2015 עד חודש 2 2016 על 50 אחוזי נכות או שהועדה תזמן אותי רק בקשר לערעור אפשר תשובה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, לא מבינה את השאלה

שלומו

יש לי ערעור שלהחלטת הועדה הקודמת של חודש 8 2014 אני מוזמן לועדה עליונה הועדה של הקרן קבעה לי בחודש 3 2015 לו נוככתי בועדה המשך תשלום פנסית נכות עד חודש 2 2016 שאלתיי היא האם הועדה עליונה יכולה לבטל לי את ההמשך תשלום משקבעו לי בחודש 3 2015 עד 2 2016 תני לי תשובה זה חשוב לי תודה

שימי

אפשר לקבל תשובה מתאריך 12 5 2015 אני מחכה לתשובה תודה

שלומו

שלום אני מחכה לתשובה לשאלות מתאריך ה 12 4 2015 ומה 12 5 2015 קיבלתי תשובות אז ואני רוצה תשובה יוטר מדויקת בנושא שכתבתי לך זה חשוב לי מאוד בבקשה תודה והמשך יום טוב

שימי

וגם מתאריך 12 4 2015 זה חשוב לי מאוד בבקשה תודה והמשך יום טוב

שלומו

ערב טוב אפשר תשובה של ה 12 5 2015

שלומו

אפשר לקבל תשובה של השאלה של ה 12 5 2015 תודה ויום טוב