ישראל633

אחוזי נכות בנוסף לאחוזי נכות שכבר מקבל

יש לי 36 אחוז נכות כללית משוקללת ,שמחושבת מ-2 נכויות של 20%,מביטוח לאומי,איני מקבל קצבה.אני אחרי תאונת עבודה האום הנכות בהקבועה שתקבע לי ,נניח 25% תתוסף לזו הקיימת ובאיזה אופן? כמו כן יש לי שאלה לגבי אי שליטה על סוגרים.לאחר ניתוח פיסטולה ופיסורה. התברר שהסוגרים שלי נפגעו והם חלשים ויש לי פליטה.זה מקשה על חיי העבודה ,המשפחה ובכלל. אמנם אני שם פדים אבל כל העסק לא נעים. איך אני יכול לקבל על אחוזי נכות .אנא הדרך אותי בפירוט איני רוצה ללכת לעו"ד.כמה אחוזים מגיעים לי בערך?האם שווה ללכת לועדה ואיזו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ישראל שלום, לדברייך נקבעו לך 36% נכות בגין נכות כללית. כעת, נפגעת בעבודה. הנכות שתקבע לך בגין פגיעת העבודה ,תקבע בנפרד. לגבי אי שליטה על הסוגרים, עליך להצטייד לועדה הרפואית, במסמכים רפואיים המתארים את מצבך . הנכות תקבע לך בהתאם למסמכים שתציג בפני הועדה ובהתאם לבדיקה הקלינית.