עידן

ועדת ערערים של קרנות פנסיה בבית לוינשטיין

שלום זומנתי לועדה ערערים של קרנות פנסיה בבית לוינשטיין בקיצור היתה לי תונת עבודה לפני שנתיים שאלתי היא השבוע קיבלתי זימון לועדה לסוף החודש שאלה אם אני מבטל הגעה עקב מצבי הבריאותי לו יכול ללכת הועדה יכולה לקבוע על סמך מיסמכים ששלחתי להם אם אני לו הולך יש בעיה אבקש תשובה יעוץ תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

עידן שלום , הנך יכול לבקש מהוועדה שתדון ללא נוכחותך בשל מצבך הרפואי ותצרף לבקשה מסמכים המעידים על מצבך ,המונעים ממך מלהופיע.