משהו

פקידת שיקום קבעה אי כושר חלקי ולזמן מוגבל

שלום רב הגשתי ערער על מצבי הרפואי וכאשר הוא עלה משמעותית מ55 אחוז ל85 אחוז זאת עד סוף החודש (על הסעיף הנפשי 20 אחוז לא צמיתה ) כל השאר לצמיתה שזה בעיקר אחוז נכות משוקללת בגלל סיבוכי סוכרת. שבוע שעבר נפגשתי עם פקידת השיקום שאמרה לי : 1)יהיה לך ועדה רפואית נוספת בקרוב . 2)הרופאים קבעו שלא איבדת בכלל מכושרך לעבוד תוכל להמשיך בתנאים מגבילים כמו בישיבה וללא לחץ. כאשר שאלתי מי החליט זאת . תשובה : נורולוג ולא הפנימאי כפי שנהוג בגלל שהסוכרת זה הסעיף העיקרי. לאחר ששאלתי את השאלה היא פתאום אמרה שהיא נוטה לתת לי אי כושר לפחות חלקי ולזמן מוגבל. שאלתי אותה שאלה נוספת :בד"כ ועדה מורכבת גם מרופא ופקיד תביעות . תשובה -לא תמיד זה כך הפעם השאירו את ההחלטה בידי . לי זה נשמע סיפור הזוי ומופע קרקסי של המוסד כך אמורה להתנהל הועדה? אציין שהייתי שוטר וטוענים כאן שלמעשה לא איבדתי מכושרי לעבוד . ההחלטה התקבלה כאן ולא הייתי שוטף לה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, לא הבנתי מה השאלה בכל מקרה, יש להמתין להחלטה ואם יהיה צורך, לאחר קבלת הפרוטוקול שבו יפורטו הנימוקים, תגיש ערר.

אנונימי

זאת כבר עשיתי ועדת ערר האם כך אמורה להתנהל הועדה? האם ההחלטה אם כושר העבודה אבד מצויה אצל נוירולוג? לא הגיוני יותר שפנימאי יתן חוות דעתו על סוכרת בלתי מאוזנת עם אינסולין וסיבוכים? האם ההחלטה על אי כושר מצויה אצל פקידת השיקום? תודה על תשובתך המהירה