הראל

הבדל בקביעת אחוזי נכות

מומחה קבע שהנכות שיש לי היא 30%. בועדה רפואית שעברתי קבעו שהנכות היא לא 30% אלא 10%. אם אני אגיש ערעור מה הסיכויים שהועדה תשנה את החלטתה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

הראל שלום, ראשית, ככלל, הועדה אינה חייבת לקבל את קביעת הרופא המומחה אולם היא חייבת להתייחס לחוו"הד ולנמק מדוע אין לקבל את מסקנותיו. כדאי להגיש ערעור , אם אכן מצבך הרפואי אינו תואם את הנכות שנקבעה לך ע"י הועדה. כדאי להוועץ בעו"ד המתמחה בייצוג בועדות רפואיות, שיבחן את החומר הרפואי ויוכל לייעץ לך לגופו של עניין.