אסתr

ממתינה לועדה רפואית נוספת

קיבלתי 20% נכות זמנית בעקבות מחלת מקצוע, ואני ממתינה לועדה רפואית נוספת. האם יכול להיות שיחליטו להוריד לי את אחוזי הנכות? מצבי הרפואי לא השתנה, ואני עובדת הרבה מאד פחות מהעבר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., באשר לנכות הזמנית אם אתה לא עובדת את יכולה להגיש נכה נזקק על מנת שיעלו הקצבה לשיעור של 100%. באשר לשאלתך הרי שוועדה רפואית עלולה להוריד הנכות הרפואית הרי בהתאם לבדיקה הרפואית שתבוצע לך בוועדה., אם יש ירידה משמעותית בהכנסות ניתן לטעון לתקנה 15 על מנת שהנכות התפקודית תהיה גבוה מזו הרפואית.,