אלמוני

לאור הנחיות ועדה רפואית בהחלטתה האם יש לפנות לבית דין לעבודה בכתב תביעה או בכתב ערעור?

האם הפניה לבית הדין לעבודה במקרה הנ"ל אמורה להיות בכתב תביעה, או בכתב ערעור? המקרה: על יסוד התקנון, קרן פנסיה הייתה אמורה להתייחס לעניין סיעודי ולקבוע לעמית קצבה סיעודית, אלא שהקרן לא התייחסה כלל לעניין הסיעודי (ועל כך ברצוני לפנות לארכעות) כאשר בהחלטת הועדה הרפואית נרשם שאם יש רצון להשיג השגות בנושאים שאינם רפואיים הנך רשאי לערער לבית הדין לעבודה תוך X ימים. לאור הנחיות הקרן שלעיל והמקרה, האם הפניה לבית הדין אמורה להיות בכתב תביעה, קרי יש לכתוב כי מוגש בזאת כתב תביעה בגין אי התייחסות....? או שהפניה אמורה להיות בכתב ערעור קרי יש לכתוב כי מוגש בזאת כתב ערעור בגין אי התייחסות ...? תודה רבה על העזרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

כפי שעולה מהנתונים בשאלתך, עליך להגיש ערעור לבית הדין האזורי לעבודה.