אלמונית

על מה מערערים : על אי התייחסות הקרן לעניין X , או על ההחלטה של הועדה הרפואית בגין שנעדרת ממנה התייחסות בעניין X

בניגוד לתקנון, בהחלטת ועדה רפואית (של קרן פנסיה) ובפרוטוקול לגביה אין התייחסות למצב סיעודי אשר נדרש כבר בטפסי התביעה. האם בכתב הערעור יש לרשום שהערעור מוגש על אי התייחסות לעניין ולמצב הסיעודי, ומספיק לתאר שבמסמכי ההחלטה והפרוטוקול אין התייחסות לעניין ולמצב הסיעודי???? או שצריך לרשום במפורש בכתב הערעור שמוגש בזאת ערעור על ההחלטה של הועדה הרפואית מיום... וזאת בגין אי התייחסות הועדה לעניין ולמצב הסיעודי???? תודה רבה על חידוד העניין והעזרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., נשאלה אותה שאלה והתקבל מענה בפורום מקביל אותו אני מנהל.,