רועי

הורדת אחוזי נכות אחרי ועדה רפואית בעניין PTSD

שלום לך ! הגשתי תביעה למשרד הביטחון בקשר TPSD אחרי שנה שלחו אותי לבדיקה אצל רופא משלהם שיתן חוות דעת על מצבי ואחרי שנה שלחו אותי לוועדה רפואית שקיבלתי את התשובה שלהם אמרו לי שקיבלתי 20 אחוזים מי יום הגשת התביעה עד יום לפני הוועדה הרפואית ומאז יש לי 0 אחוז אם זה הגיוני הדבר

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רועי שלום, הועדה הרפואית בודקת את מצבך הנפשי ביום הבדיקה. אם הועדה סברה כי ההפרעה הנפשית שלך, בשל האירוע הטראומתי אותה חווית, חלפה בלא להותיר נכות כלל , היא יכולה לקבוע 0 % נכות. אולם, אם הנך סבור כי הועדה טעתה וכי הנך עדיין סובל מפגיעה נפשית בעקבות אותה טראומה, הרי שיש מקום להגיש ערעור לועדה הרפואית העליונה. במקרה כזה הייתי מצרפת חוו"ד פסיכאטרית מטעמך שתגבה את טענותיך . כמו כן, כדאי להתייעץ עם עו"ד המתמחה בייצוג בועדות רפואיות.