דנה

ערעור על ועדה רפואית מחוזית

האם ניתן לערער בפני ביה"ד האזורי לעבודה על החלטת ועדה רפואית מחוזית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

דנה שלום, על החלטה של ועדה רפואית מחוזית של משרד הביטחון , ניתן להגיש ערעור לועדה רפואית עליונה במשרד הביטחון.על החלטת הועדה העליונה, ניתן להגיש ערעור לביהמ"ש המחוזי ,בנקודה משפטית בלבד. על החלטה של ועדה רפואית מדרג ראשון של הביטוח הלאומי , ניתן להגיש ערעור לועדה רפואית לערערים בביטוח הלאומי.על החלטה הזו, ניתן להגיש ערעור לביה"ד האזורי לעבודה, בנקודה משפטית.