אלי

פסק דין שניתן בהסכמה

האם ניתן לערער על פסק דין שניתן בבית הדין לעבודה ,ושניתן בהסכמה כאשר לא חל שום שינוי מתוכן ההסכמה לפסק דין עצמו . האם ניתן לערער על החלטת ועדה רפואית לעררים שהתקיימה מתוקף פסק דין לעבודה ? ואשר דנה אך ורק בסעיפים שהתיר פסק הדין ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי שלום, לצערי לא אוכל לענות על שאלותיך . העניין מורכב ויש לעיין בכל החומר כולל פסה"ד ופרטיכלי הועדות הרפואיות. באופן עקרוני , ניתן להגיש ערעור בביה"ד על כל החלטה של הועדה לעררים בנקודה משפטית בלבד.(גם אם זו ועדה שדנה בתיק בהתאם להנחיות ביה"ד- כלומר ניתן להגיש ערעור "שני")