משה

הבאת רופא מטעמי לועדה רפואית לקביעת אחוזי נכות

שלום, נפצעתי בתאונה ואני אמור להגיע לועדה רפואית לצורך קביעת אחוזי נכות. האם אני יכול להביא רופא מומחה מטעמי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

משה שלום, ככלל , כל אדם זכאי לאדם נוסף שיהיה נוכח איתו במהלך הבדיקה של הועדה הרפואית. רופאים בדר"כ לא נוהגים להופיע בועדות הרפואיות , אלא להכין חוות דעת רפואית , שבה הם קובעים את האבחנה , הממצאים הקלינים ואת אחוזי הנכות המגיעים לדעתם ,לאותו נכה. את חוות הדעת יגיש הנכה לועדה הרפואית, שתצטרך להתייחס לחוות הדעת המוגשת מטעם הנכה.