הדר

חוות דעת לועדה רפואית

שלום! קיבלתי זימון לועדה רפואית מחוזית של משרד הביטחון בסוף החודש, שבה יקבעו את אחוזי נכותי, האם חוות דעת עדכנית של אורטופד ברך שאביא בעצמי יכולה לתרום בקביעת אחוזי הנכות שלי? או שהועדה קובעת רק על פי בדיקת של אורטופד ברך מטעמם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

הדר שלום; הועדה הרפואית קובעת את אחוזי נכותה, על סמך המסמכים הרפואיים שהנכה ממציא לועדה, ובכלל זה בדיקות עדכניות, ואם הנכה מעונין, גם חוות דעת רפואית. כמו כן, הועדה מסתמכת על בדיקה קלינית של הנכה. השאלה, האם בהליך הספציפי שלך יש צורך בחוות דעת רפואית, תלויה במסמכים הרפואיים והבדיקות הרפואיות שיש ברשותך, ואם החומר אינו מספיק, כדאי להעזר בחוות דעת.