ענת

ביטוח חלק מסעיפי ליקוי לאחר הגשת ערר ועדה שנייה

אבקשכם לדעת, האם לאחר שנקבעו לי אחוזי נכות של 10% בגין טינטון ו-15% בגין סחרחורת, שאני סובלת שנים מורטיגו, כולל פינוי לבתי חולים, האם אפשר לחזור בי רק לגבי סעיפים אלו בלבד, לאחר שנשלחה אליי הודעה כי הועדה הרפואית שוקלת לבטל את האחוזים שניתנו בועדה מדרג 1. אני סובלת בנוסף מפריצות דיסק הן בצוואר עם הגבלה בתנועות הצוואר שבעבר קיבלתי 20% נכות וכן התברר שאני סובלת גם מאוסטאופורוזיס, ולגבי סעיפים אלו, איני רוצה לחזור בי מהערר. האם ניתן לחזור בי רק לגבי חלק מסעיפי הליקוי ואת השאר להשאיר בהליך של ערר? תודה רבה ויום טוב...

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ענת שלום; ועדת הערר יכולה לדון בכל פגימה שהוכרת בגינה, בין עם הגשת עליה ערעור ובין אם לאו. כלומר, אם הגשת ערעור רק לגבי פגימה מסוימת וועדת הערר תהיה סבורה שנקבעה לך נכות שאינה מתאימה בגין פגימה אחרת שלא הגשת בגינה את הערעור, היא יכולה לדון בפגימה האחרת, גם ללא הגשת ערעור מטעמך, כמובן בהודעה מתאימה, בטרם עשותה כן לנכה.

ענת

ראשית, מודה על תשובתך. שנית, אני, למעשה, הגשתי ערר לגבי כל הליקויים כולם, ואני מבקשת לחזור בי רק מחלק מהם ולהשאיר את הערר לגבי אורטופדיה. מדברייך ניתן להבין שאני יכולה לעשות זאת... תודה על שאת מקדישה מזמנך....