יעל

מבקשת להוסיף עוד פרטים בנוגע למחלה בועדה רפואית שהייתה

שלום הייתי היום בוועדה רפואית מרוב התרגושתי רציתי להוסיף עוד כמה פרטים בנוגע למחלה שלי ומרוב ההתרגשות שכחתי להוסיף כמה דברים אנא עיזרו לי מה אפשר לעשות הוועדה כבר היתה וזה פעם ראשונה בתודה מראש יעל

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יעל שלום, סביר להניח שהועדה נתנה את החלטתה בתיק שלך במועד הועדה. אם את מעוניינת , את יכולה לשלוח מכתב למל"ל להוסיף את הפרטים ששכחת, אם כי , כאמור, לא נראה לי שהחומר יעבור לועדה כי היא סיימה את תפקידה. בכל מקרה, על כל ועדה ניתן להגיש ערעור ואם החלטת הועדה לא תניח דעתך, תוכלי להגיש ערעור לועדה לערערים ובהודעת הערעור תרשמי את כל התלונות שלך.