יוגב

כיצד אני פותר טעות של חוסר ריכוז בוועדה

עברתי ועדה ראשונה לאחר הפציעה שם פירטתי כל מיני דברים ואז גם קראתי את הנוסח וחתמתי עליו..בדיעבד כשישבתי בבית וקראתי את הפירוט שנשאר אצלי והוא חתום..מהלחץ בוועדה הניסוח של מקום הפציעה לא מספיק טוב ולא מתאר בדיוק את הפציעה,מה אני עושה במקרה כזה? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יוגב, ראה תשובתי ליעל מיום 1/1/13

יוגב

יהיה לי כניראה וועדות נוספות שאני לא בטוח אם קשורות או לא לנושא שלא פירטתי מספיק,בכל אופן דיברתי עם המשרדים הבוקר וביקשו שאכתוב את כל הבעיות ואפקסס להם..האם יש לזה משמעות כלשהי ומישהו יקרא את זה בכלל? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יוגב, אם ייתקמו ועדות נוספות, הרי שהחומר יהיה בפני הועדה. תוכל להפנות את הועדה לחומר שכתבת ותסביר שבפעם הקודמת לא פרטת את כל התלונות, בשל חוסר ריכוז וכך הועדה תוכל להתייחס לטענותיך. תדאג שזה ירשם בפרוטוקול.

יוגב

תודה רבה,שאלה נוספת..האם יש טעם להזכיר תפרים מהפגיעה שנמצאים באיזור הקרקפת אך מוסתרים בגלל השיער?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יוגב, יש לציין בפני הועדה כל פגימה שקיימת על מנת שהועדה תבדוק ותקבע האם , בנסיבות העניין, יש הצדקה לקביעת נכות.