יוסי

העלאת אחוזי נכות על פציעה ישנה בפמור

שלום ד"ר נפצעתי המלחמת יום הכיפורים בירך שנשברה (סמוך לברך) -בוצעה ספייקה איחוי לא כ"כ ישר 90 % בלבד.וכן נותרו מספר רסיסים קטנים בירך משרד הבטחון נתן לי 2 % נכות . לאחרונה אני חש כאבים בזמן עלייה במדרגות באותה רגל. התחלתי פיזיותרפייה שלא כ"כ עוזרת. השאלה שלי היא האם העשרה אחוז של "הקשת" שנוצרה לאחר האיחוי אין בה די כדי לתת לי 10 אחוז נכות . תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יוסי שלום, הועדות הרפואיות מקנות אחוזי נכות בגין הפרעה בתפקוד. אם המגבלה שלך גורמת לך להפרעה בתפקוד, כדאי לפנות לועדה רפואית חוזרת שתבחן האם יש אצלך החמרה במצב.