מרב

שבר בקרסול וועדה רפואית

יש לי וועדה רפואית בשבוע הבא ועל פי המסמכים הרפואיים שלי תנועת הקרסול שלי טובה אבל אני סובלת מכאבים באופן קבוע. כמו כן, נאלצתי להפסיק לעבוד במקצועי כמפיקת אירועים שדרש ממני עמידה מרובה על הרגליים. האם הוועדה מתחשבת גם בעניין זה למרות שמצב הקרסול שלי משביע את רצון הרופאים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

מרב שלום, הועדה הרפואית תקבע את נכותך בהתאם להפרעה התפקודית ממנה הנך סובלת.בנוסף, את יכולה לבקש מהועדה שתוסיף נכות (עד לגובה של מחצית מהנכות שנקבעה) לפי תק' 15 בשל העובדה שאת לא מסוגלת לחזור לעבודתך הקודמת וכי יש ירידה ניכרת בהכנסותייך.