אלי

רופאים שנכחו בועדת ערר ישתתפו בועדה שתדון מחדש בתביעתי עפ"י הנחית בית הדין

הגשתי תביעה להחמרת מצב בגין ירידה בשמיעה .תביעתי נדחתה . הגשתי ערר, גם כאן תביעתי נדחתה . הגשתי ערעור לבית הדין. בית הדין קבע כי ענייני יוחזר לועדה על מנת שתדון מחדש בתביעתי ותנמק את תשובותיה על פי הנחיות בית הדין. כאשר הגעתי לועדה לאחר בית הדין , ראיתי הרכב של שלושה רופאים שהיו בועדת ערר. האם זה חוקי שאותה ועדה שדחתה את תביעתי תדון מחדש בענייני על פי הנחיות בית הדין ? לטעמי עלול להוו מצב של חוסר הגינות . הרי אותה ועדה יעשו הכל כדי להוכיח לבית הדין שהם לא טעו. אולי היה מן הראוי שועדה בהרכב אחר תדון בתביעתי מה אומר החוק במצה כזה ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי שלום, ביה"ד פסק כי על ועדת הערר לדון מחדש ולנמק את החלטתה ,על פי ההנחיות של ביה"ד. עולה כי ביה"ד החזיר את הדיון לועדה באותו הרכב. אם ביה"ד היה סבור כי יש להעביר את הדיון לועדה בהרכב אחר, הרי שהיה עושה זאת במפורש. אם לא נקבע כך בהחלטה, יש לקיים את פסה"ד כלשונו.אגב, טענה כזו היה ראוי שתטען בפני ביה"ד ואולי ביה"ד היה נעתר לה.