רוני

הערכת נכות מחודשת על שבר ישן בפמור

שלום יש לי שבר ממלחמת יום הכיפורים בפמור שזווית האיחוי אינה ישרה אלא כ 90 % בתקופה האחרונה כאבים חזקים בחלק התחתון של הירך -שם היה השבר-ובעיות כיפוף סי טי שעשיתי לאחרונה קבע בין היתר "משמאל בחלק הדיסטלי של עצם הירך באספקט הקדמי, עיבוי סקלרוטי מעט בלתי סדיר, עם שינויים סקלרוטים גם בגבול הפנימי של הקורטקס, ייתכן ומדובר בשבר הליכה לאחר ריפוי. באבחנה מבדלת ייתכן גם אוסטואיד- אוסטאומה אך רצויה קורלציה קלינית, מאחר והממצא אינו קלאסי" כ"כ ערכתי מיפוי עצמות על פיו:""קיימת הדגשה של המשטחים המפקריים ועצם הפיקה משמאל" אני מוכר במשרד הבטחון עם שני אחוזי נכות בלבד האם יש טעם לפנות למשרד הבטחון לצורך הערכת נכות מחודשת ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רוני שלום, לא ציינת על מה אתה מוכר. אני מניחה שמדובר על שתי פגימות. בכל אופן , אם הנך מוכר על הירך, נראה לי שכדאי להגיש בקשה להחמרת מצב לאגף השיקום, לו אתה שייך.