משה

מבחן הכנסות לנכה צה"ל וגמלה חודשית ממשרד הבטחון

שלום התאלמנתי לאחרונה ואהי מתבקש על ידי ביטוח לאומי לעשות מבחן הכנסות. האם גמלה חודשית שאני מקבל ממרד הבטחון נכללת בהכנסות שלי שעומדות למבחן. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

משה שלום, ראשית קבל את התנצלותי על העיכוב במתן התשובה שארעה בשל חופשת הפסח. אין לי מספיק פרטים למשל לגבי גובה ההכנסות שלך(הגימלה), ילדים , גילך.... אם תרצה תשובה מוסמכת הינך מוזמן להתקשר אלי טלפונית. עם זאת, כדאי בכל מקרה להגיש את התביעה , שתבדק לגופה. ככלל, עד כמה שידוע לי , גימלה עד לסך של 5032 ₪ לא נלקחת בחשבון.