מישל

אטקסיה מוטורית או סנסורית

קודם תודה גדולה על תשובתך :-) אני מצטטת מהפרוטוקול " כתוב א 7א . וזה באמת לא מופיע ברשימה הסגורה של הליקויים. מצויין שם 40% מוגבלות. אני בת 56. "ברקע נוירופתיה סכרתית עם הפרעה מוטורית ותחושתית ,חוסר שו'מ ומגבלה בניידות. מתהלכת בעזרת מקל הליכה. הליכה על בסיס רחב עם מרכיב של אטקסיה תחושתית בעזרת מקל או בתמיכת הבודק.. emg פולינוירופתיה אקסונלית סנסורית (יותר) ומוטורית של הגפיים התחתונות" . "דלדול קל של שרירי ירך שמאל קוודריספס טונוס שמור. הפרעת יציבות במבחן רומברג . לא עומדת יציב ב ליכת עקב בצד אגודל. בדיקת שרירים כוח גס 5/5 שמאל וימין. הלכתי לועדת ניידות עקב הפנייה של נציג העיריה היות וביקשתי חניית נכה פרטית מרוב הסבל .אולם הוא אמר גשי לועדה ואם תקבלי 60% תוכלי לב קש חניית נכים ולבסוף קיבלתי רק 40% . הוא עוד אמר כי אדם בן 65 לא צריך לגשת לועדה אלא פשוט להביא מכתב מאורטופד ואני נפלתי בין הכסאות. אנא עזרתך בבקשה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

מישל, נראה לי כי מגיע לך סעיף 7ב' היינו 60%. אני מציעה לך להגיש ערעור. כדאי להצטייד בחוו"ד נוירולוג מומחה (אם אין לך תפני אלי ואפנה אותך)וכן לפנות לעו"ד המתמחה בייצוג נכים בועדות הרפואיות. בהצלחה.